Automotoclassics Passionate for Classic Cars and Motorcycles in Greece. Buy and sell. Εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης - πώλησης - αναπαλαίωσης κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
Όταν το κλασικό όχημα...
γίνεται πάθος
greek english

Πωλείται Moto Guzzi V65 Police (1983)

SOLD!

EXCLUSIVE

Πωλείται Motoguzzi V65 Police
Πωλείται Motoguzzi V65 Police

Γενικά

Το 1982 η Guzzi ήθελε να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στα big block της (Τ3, Le Mans, California, 1000SP κλπ) και τα V35-V50 που θεωρούνταν «entry level» στη μάρκα. Το V65 παρουσιάστηκε σαν μια ισορροπημένη πρόταση που συνδύαζε αξιοπρεπή δύναμη, χαμηλό βάρος και το κλασσικό κράτημα-φρενα της εταιρίας. Ο ειδικός τύπος αλλά και οι πελάτες το υποδέχθηκαν χαλαρά, περισσότερο γιατί δεν ξεχώριζε οπτικά από τα μικρότερα αδέλφια του, παρόλο που ικανοποιούσε τους στόχους του κατασκευαστή.

Πράγματι το V65 κάνει τα πάντα πολύ καλά χωρίς να διακρίνεται κάπου αλλά και χωρίς να υστερεί. Είναι το ιδανικό κλασσικό μηχανάκι για βολική καθημερινή χρήση και αίσθηση μεγάλου δικύλινδρου της Guzzi για χαλαρές βόλτες, σφικτά στροφιλίκια αλλά και επιτυχίες σε κλασσικά ράλυ. Δεν είναι τυχαίο ότι προτιμήθηκε σαν στρατιωτικό ή αστυνομικό όχημα από αρκετά κράτη όπως η Ολλανδία, Ιταλία αλλά και Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το συγκεκριμένο

Την άνοιξη του 1992 βγήκαν από τον ΟΔΔΥ σε πλειστηριασμό στην Αθήνα (και αλλού) περισσότερα από 80 κομμάτια Moto Guzzi V65 πρώην αστυνομικά. Ήταν γνωστό ότι ήταν σχεδόν καινούργια με χλμ που κυμαίνονταν από 400 έως 7.000! Η αλήθεια είναι ότι οι ένστολοι σνομπάρανε τα μεσαία αυτά Guzzi και προκαλούσαν σκόπιμα ή μεγαλοποιούσαν ζημιές με σκοπό να τα βγάλουν εκτός υπηρεσίας το συντομώτερο. Δικαιολογημένα γιατί πως να καταδιώξεις με V65 ύποπτο που οδηγεί GSXR, GPZ ή CBR που το 1987 που αναφερόμαστε ήδη είχαν κυκλοφορήσει;
Από εκεί το αγόρασε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αλλά οι καθημερινές του υποχρεώσεις τον οδήγησαν στο να το αφήσει στην άκρη. Αγοράστηκε από εμάς τον Δεκέμβριο του 2012, και η ανακατασκευή του ολοκληρώθηκε το Φεβρουάριο του 2013. Υπήρχαν αρκετές ελλείψεις σε περιφερειακά (καρμπυρατέρ, διακόπτες κλπ), τα οποία και συγκεντρώθηκαν προτού αρχίσουν οι εργασίες. Ο κινητήρας ελέγχθηκε και βρέθηκε σχεδόν καινούργιος, αλλάχθηκαν όλες οι φλάτζες και τσιμούχες και ρυθμίστηκε σωστά.
Οδηγείται περίφημα, φρενάρει (integrale) , κρατάει όπως πρέπει. Έχει ξεχωριστό στυλ με το μονόσελο, τα σιδερένια φτερά (το πολιτικό V65 έχει πλαστικά) και το αυθεντικό χρώμα της Polizia!

Τιμή € *

*περιλαμβάνεται κόστος πιστοποίησης στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη και κλασσικές πινακίδες
00 MGV65
01 MGV65
1 MotoguzziV65 Police
10 MotoguzziV65 Police
2 MotoguzziV65 Police
3 MotoguzziV65 Police
4 MotoguzziV65 Police
5 MotoguzziV65 Police
6 MotoguzziV65 Police
7 MotoguzziV65 Police
8 MotoguzziV65 Police
9 MotoguzziV65 Police


Moto Guzzi V65 Police
Ετος Κατασκευής 1983
Εργοστάσιο  αμάξωμα Moto Guzzi
Παρήχθησαν ~5000
Kινητήρας V 90 air cooled
Κυβισμός 650
Κύλινδροι 2
Ιπποδύναμη 52 HP /7030
Τροφοδοσία 2 carburators (Dellorto 30)
Φρένα 2x 260mm disks front-1x235 disk rear / integral braking
Μετάδοση Διαφορικό
Κιβ. Ταχ/των 5 gears
Χρώμα Μπεζ
Ρεζερβουάρ 16
Βάρος 165
Ιδιαίτερα χαρακτ/κά
Κάρτα FIVA / κατηγορία No

Με ενδιαφέρει η αγγελία

Επικοινωνήστε για να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες.
** Συνήθως απαντάμε εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Αν η απάντηση αργήσει, παρακαλούμε ελέγξτε και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία!

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.

Επικοινωνία

info[at]automotoclassics.com
Automotoclassics | Passionate for Classic Cars and Motorcycles
Designed by Promoweb © 2024